13 september 2022

Mer svenskt i ”Billions Club”

Låtskrivarna Fredrik Häggstam och Kristoffer Eriksson har tagit sig in på Spotifylistan The Billions Club. Det är låten ”Paris” med The Chainsmokers som nu klivit över miljardgränsen.

Låten som släpptes 2017 är skriven i BLNK studios i Stockholm av Fredrik Häggstam och Kristoffer Eriksson tillsammans med Drew Taggart och Charlee Nyman.

Listan The Billion Club samlar miljard-strömmade låtar på Spotify. Hittills har listan 292 låtar. Bland dem finns flera låtar av svenska artister och låtskrivare, såsom Save Your Tears och Blinding Lights med The Weeknd (Oscar Holter, Max Martin), Redbone med Childish Gambino (Ludvig Göransson), Lush Life med Zara Larsson (Emanuel Abrahamsson, Linnea Södahl, Iman Hultén, Markus Sepehrmanesh) och Tove Los Habits (Stay High) (Tove Lo, Ludvig Söderberg och Jakob Jerlström).

Christel Valsinger