6 september 2022

Evince i managementavtal med Today Is Vintage

Musikbolaget Today is Vintage, med kontor i Malmö och New York, har skrivit managementavtal med den amerikanska producenten Evince. 

Den 23-årige producenten har sålt guld i USA och jobbat med bland andra NLE Choppa, Jhéne Aiko, Flo Rida, Jackboy, BlocBoy JB och Lil Jon.

– I’m excited to work with Vintage because everyone on the team seems to genuinely want each other to grow and succeed. It feels great to have an atmosphere like that around you, and I’m excited to bring that same energy to the team, säger Evince.

– Evinces talang matchar hans arbetsmoral, vilket är otroligt sällsynt. Hans mångfald gör honom till en unik drivkraft och ett värdefullt tillskott till vårt team. Vi har på kort tid redan sett hur givande detta samarbetet är och vi ser fram emot att förverkliga hans vision som producent på Today Is Vintage, säger Rebin ’Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

Christel Valsinger