6 september 2022

Återupplev Hultsfredsfestivalen

För oss som saknat den legendariska Hultsfredsfestivalen  arrangeras en dag i nostalgins tecken i Hultsfred på lördag. Hotell Hulingen kommer att visa konsertfilmer med festivalfavoriter som Håkan Hellström och Sahara Hotnights. Skivmässa och festivalmat utlovas också.

Under Hultsfred Rewind håller också Rockarkivet och festivalutställningen på Klubben öppet. Mats Trondman är på plats och berättar om sin nysläppta bok Hultsfredsfestivalen: Punkens etos, festivalens anda och entreprenörskapets vara, och en gång i timmen visas en konsertfilm på Hotell Hulingens storbildsskärm med akter som Håkan Hellström, Sahara Hotnights, The Hives, Bob Hund, Hellacopters och Marit Bergman.

Mer info: https://www.facebook.com/events/hultsfred/hultsfred-rewind/369302985194114/

Christel Valsinger