4 juli 2022

20 nya akter till Way Out West

Jamaicanska Koffee är klar för Way Out West i Göteborg. Det är även Jaqe, Gerd, Hannes, Esther och ytterligare 15 artister.

Koffee [JAM], Miynt, Natalie Bergman [US], JÁNA, Sara Parkman, CMAT [IRL], Cleo, Erika De Casier [DK], Tkay Maidza [AUS], King Hannah [UK], WIKI [US], Gerd, Esther, Jaqe, Fruit Bats [US], Bavé, Stella Explorer, Dina Ögon, Broder John och Hannes är de senast tillkomna namnen till Way Out West i Göteborg den 11-13 augusti.

Koffee och Hannes kommer att spela på scenen i Slottskogen under årets festival medan övriga artister hittas på klubbscenerna som tar vid när Slottskogen stänger. De scener som går under namnet Stay Out West är i år Pustervik, Nefertiti, Liseberg, Scandic Göteborg Central, Oceanen, Musikens Hus och Folkteatern.

Sedan tidigare är bl a Nick Cave and the Bad Seeds, Tame Impala, First Aid Kit, Dave, Thåström och Burna Boy klara för festivalen.

Christel Valsinger