29 juni 2022

Anotherblock släpper NFT med R3HAB och Laidback Luke

Svenska Anotherblock gör sitt första NFT-släpp den 19 augusti. Då får NFT-köpare möjlighet att ta del av streamingintäkterna för låten Weekend on a Tuesday  med R3HAB och Laidback Luke. 

Bolaget, som har bl. a. Steve Angello och den amerikanska hiphop-producenten DannyBoyStyles bland investerarna, delar även för första gången några av de produktdetaljer som kommer att utmärka plattformen.

Till exempel så kommer användare att kunna följa värderingen av NFT:n i detalj och spåra priser både före och efter försäljning, med full insikt i var och för hur mycket en viss NFT är listad. Betalningsprocessen ska ske automatiserat via blockkedjan med full transparens och det är bolaget som istället för rättighetsinnehavarna ska ta ansvar för att säkerställa korrekta och snabba utbetalningar.

Under året har Anotherblock även byggt en gedigen katalog, med låtar från exempelvis Ariana Grande, The Weeknd, Beyonce, Eminem, Juicy J och Lil Wayne att vänta efter premiärsläppet i augusti.

Christel Valsinger