20 juni 2022

Cornelia Jacobs m fl till by:Larm

Konferensen och showcasefestivalen by:Larm presenterar nya namn till höstens upplaga. Bland dem hittar vi svenska artisterna Cornelia Jacobs, Waterbaby och Lucky Lo.

Waterbaby känns igen från låtsamarbeten med Hannes (Stockholmsvy) och Seinabo Sey (Sweet Life). Nu vidgar hon sin publik med en spelning på by:Larm i Oslo som äger rum den 15-17 september. Även svenska Melodifestivalsvinnaren och ESC-fyran Cornelia Jacobs kommer till festivalen, liksom svenska multiinstrumentalisten och låtskrivaren Lucky Lo.

I det senaste artistläppet hittar vi också bar italia (UK), Marstein (NO), Lyra Pramuk (DE), LIAR, Joe & the Shitboys (FO), Hedda Mae (NO), GRETA (DK), EmmaDop (DK).

Från konferensdelen av by:Larm meddelas att panel-serien The State of i år kommer att utgöras av de årliga ”The State of: Management”, ”The State of: A&R” och ”The State of: Live” tillsammans med de för året unika ”The State of: Festivals”, ”The State of: Digital” och ”The State of: Sync”.

Läs mer: https://bylarm.no

Christel Valsinger