31 maj 2022

Tennessee Tears först på Jimajomo

Duon Tennessee Tears är den första kontrakteringen till Jill Johnson och Maria Molin Ljunggrens bolag Jimajomo. Den 3 juni släpps singeln Do You Still Think Of Me.

Tennessee Tears är en svensk countryduo bestående av Tilda Feuk och Jonas Hermansson. Duon startades för sju år och föddes ur ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) vilket tagit Tennessee Tears till Nashville för ett antal inspelningar och även gett duon dess namn.

Tennessee Tears har Åseda, Småland som sin bas men har sedan starten spelat Sverige runt. I år är duon förband till Jill Johnson på hennes Havanna Tour.

”När jag blev presenterad för Tennessee Tears för första gången av Kattis, min turneledare, så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den resan i musiken. De berörde mig med sina röster och melodier. Jag ser så mycket fram emot att få vara med på deras väg och möta deras publik och reaktion på nya låten. Så glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige”  säger Jill Johnson ett pressmeddelande.

Den 3 juni släpper Tennessee Tears singeln Do You Still Think Of Me skriven av Jonas Hermansson, Tilda Feuk och Amir Aly, som även producerat. Låten blandar ett modernt Nashville-sound med svenska popmelodier.  ”This marriage between Nashville and Sweden is gonna be a real eye-opener for people”, säger Billy Burnette.

Christel Valsinger