31 maj 2022

Marcus & Martinus till Universal Music Sverige

Popduon Marcus och Martinus har tagit klivet över från Universal Music Norge till Sverige och har numera Stockholm som bas. Efter vinst i TV4:s Masked Singer är de nu aktuella med nya singeln ”When all the lights go out”.

Marcus & Martinus vann TV4:s tävling Masked Singer som karaktären Spelmannen härom veckan, men innan dess hade det varit tyst ett tag om bröderna från Trofors i Norra Norge.  Nu är duon tillbaka med nytt sound och ny hemvist på Universal Music i Sverige. Första låtsläppet 2022 är nya singeln When all the lights go out.

– Pandemin gav oss en ofrivillig men välbehövlig paus. Vi har fått tid att landa och ta reda på vilka vi vill vara och vilken musik vi vill göra framöver. Den här första låten säger mycket om nya Marcus och Martinus, säger Marcus Gunnarsen.

Under året kommer fler låtar och en EP att släppas. Dessutom finns planer på en Europaturné.

Christel Valsinger