10 maj 2022

Myra Granberg och Svea gör podd om artistlivet

Det började som ett skämt. Men nu finns podden ”Svea & Myra – Behind the scenes” där lyssnarna får inblick i livet som artist mitt i karriären. 

Hur är det att vara kvinna i musikbranschen? Hur är det att dejta som turnerande artist? Hur hanterar man en dålig dag när ens jobb är att prestera?

I en nystartad podd delar Myra Granberg och Svea med sig av livet bakom kulisserna, berättar om hur de gjort för att lyckas nå sina mål och ger tips på hur man kan få egna artistdrömmar att gå i uppfyllelse.

– När vi möttes i studion för första gången så skojade vi om att vi borde starta en podd ihop. Ett skämt blev till verklighet och några veckor senare satt vi bakom micken och spelade in vårt första avsnitt. Vi är så otroligt taggade på att få släppa den här podcasten där vi låter våra fans och lyssnare djupdyka i våra liv och lära känna oss bättre, samtidigt som vi lär känna varandra, berättar Svea och Myra.

Varje avsnitt slutar med ”Veckans låt” som på något sätt betyder något speciellt för Svea och Myra.

Christel Valsinger