26 mars 2022

Cornelia Jakobs kvar i topp, Ghosts andra kvadrupel

Cornelia Jakobs regerar för andra veckan Sverigetopplistan med Hold Me Closer [Freebird/Warner]. Ghost är för andra veckan etta på fyra albumlistor med Impera [Reaktor/Universal].

Melodifestivalen fortsätter dominera toppen. Medina klättrar till 2 med In i dimman [Giant/Warner] och byter plats med Klara Hammarström som faller en plats med Run To The Hills [Giant/Warner]. Nu tappar den men bara till plats 2. Anders Bagge är kvar som 4 med Bigger Than The Universe [Promotor/Warner].

Men nu kommer nyheter och utmanar. Victor Leksells nya Hela världen är min [Sony/Sony] går in som 6. Ny på plats 9 är på senare tid högaktuelle 23 med Thug Part 2 [Virgin/Universal]. Även Jireel har synts flitigt på listorna på sistone. För vara en månad sedan nådde han sin första etta med Mano, fortfarande så högt som nummer 5 på listan. Nu går Winner (feat A36)[Asylum/Warner] in som 10.

En bit ner gör Miss Li entré som 16 med X [Pistol Packin´/Sony].

Ghost toppar för andra veckan  stora albumlistan, hårdrocklistan, den för fysisk försäljning och vinyllistan.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se.

Lars Nylin