7 mars 2022

Isac Cederborg till Today Is Vintage

Låtskrivaren och producenten Isac Cederborg har ingått förlagsavtal med Today Is Vintage. Cederborg ligger bland annat bakom GERDs hyllade debutsingel “Lies For A Liar”.

Den 23-årige låtskrivaren, producenten och multi-instrumentalisten från Göteborg har även jobbat med bl.a GAMMAL och Råsa, skriver Today Is Vintage i ett pressmeddelande.

– Jag har fått lära känna det enastående Vintageteamet sedan GERD signade med dem i fjol och de jobbar som ingen annan. De kämpar verkligen för sina kreatörer och de delar min vision för vad jag vill åstadkomma som låtskrivare och producent, säger Isac Cederborg.

– Vi har alla varit fans av Isac sedan vi upptäckte hans talang våras 2021 och har velat utforska ett omfattande samarbete ett tag nu. Han är utan tvekan en av Sveriges mest lovande talanger och det ska bli spännande att få vara en del av hans blomstrande resa, säger Rebin ’Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– Isac är en otroligt talangfull kille och vi ser verkligen fram emot att jobba med honom, säger Famusa Bajo, VP A&R på Today Is Vintage.
Christel Valsinger