6 december 2021

MoonFace till Today Is Vintage

Today Is Vintage skriver förlagsavtal med svenske producenten MoonFace. Den 16-årige Lundaproducenten blir det senaste tillskottet för det svenska musikbolaget som har haft fyra Billboard Hot 100-hits i år.

– Det är otroligt sällsynt att få se så pass tydlig talang i så här ung ålder. MoonFace är en mångsidig producent med flera otroliga samarbeten på gång, som jag ser fram emot för världen att få höra inom kort, säger Rebin ’Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– Det är stort att detta händer nu – i tre år har jag kämpat dag och natt för att förverkliga min dröm och att nu få denna recognition känns overkligt. Detta är bara början på något mycket större, säger MoonFace.

Under 2021 har Today is Vintage bland annat kontrakterat WizardMCE  som producerade fem låtar till Polo G:s album Hall of Fame, varav tre hamnade på Billboard Hot 100, samt Yugo Getit och Gingr, som producerade Meek Mill-singeln On My Soul, även den placerad på Billboard Hot 100.

Christel Valsinger