29 november 2021

Svensk stjärnglans över TikTok-julen

Med start på söndag tar svenska TikTok hjälp av några av Sveriges största artister för att sprida julstämning. Under varsin under december kommer utvalda artister inklusive Miss Li och Darin att dela julinnehåll på plattformen.

– Vi älskar att få bidra till julstämningen i Sverige på det här sättet. Storstjärnor, ny julmusik och massa med innehåll kommer fylla plattformen under december, så julstämningen kommer att spridas över hela Sverige till alla generationer. Det visar verkligen kraften i TikTok som plattform, säger Farhad Zand, Head of Music Operations i ett pressmeddelande.

Artisterna är:

Darin – vecka 48

Miss Li – vecka 49

Klara Hammarström & LIAMOO – vecka 50

Tusse – vecka 51

Julstämningen nås via hashtagen #Jul2021.

Lars Nylin