24 november 2021

Programmet klart för Lollapalooza Stockholm

Sedan tidigare stod det klart att Pearl Jam, Post Malone, Imagine Dragons och andra var klara för kommande sommars Lollapalooza Stockholm. Nu presenteras ett program på mer än 60 artister.

Lollapalooza lanserades på svensk mark år 2019 med 56 000 besökare på Gärdet i Stockholm under tre dagar. Den 1–3 juli 2022 är det efter pandemipaus dags för uppföljaren.

The Killers, Doja Cat, Veronica Maggio, Måneskin, Kacey Musgraves och Polo G är andra namn som varit klara. Nu adderas namn som Lewis Capaldi, The Kid LAROI, Haim, Jack Harlow och IDLES. Liksom svenska namn som Veronica Maggio, Alesso, Benjamin Ingrosso, Tove Lo, Timbuktu & Damn!, Miriam Bryant, Little Jinder och Graveyard.

– Efter en lång väntan ser vi nu fram emot att skapa en historisk festivalsommar tillsammans med några av de främsta internationella och svenska stjärnorna här hemma i Stockholm. Det blir en magisk festivalhelg för alla i absoluta världsklass och vi längtar efter att bygga vidare från Lollapalooza Stockholms första år 2019. Vi räknar redan ner dagarna till en helg fylld av allt det vi alla saknat så otroligt mycket. Där oförglömliga minnen skapas, säger Anna Sjölund, från Live Nation och Lollapalooza Stockholm, i ett pressmeddelande.

Biljetter släpps torsdag 25 november 09.00 via lollastockholm.com/tickets

Lars Nylin