1 november 2021

EMI Sweden/Universal kontrakterar Sto Cultr

Duon Sto Cultr – Julimar Santos och Carl Björsell – har kontrakterats av EMI Music/Universal.

Sto Cultr var tidigare kontrakterade till en annan Universal-etikett, Enter Records, där duons fyra första singlar streamat över 4 miljoner gånger. Nu blir det alltså ett labelskifte.

I ett pressmeddelande sägs:

Julimar var tidigare känd som rap-artisten J-Son. Duon träffades när de skrev och producerade musik åt andra artister, vilket de gjort framgångsrikt med och åt exempelvis Little Mix, Pitbull, Steve Aoki, Timbuktu, Axwell /\ Ingrosso, Celine Dion och One Direction. Nytt material kommer inom kort.”

Lars Nylin

På bilden fr.v. Per Lindholm (manager, Mr Radar), Carl Björsell, Julimar Santos, Frida Bergh (produktchef, EMI Sweden), Patricio ”Pato” Silva (A&R, EMI Sweden). Saknas på bilden gör Yasha Hamidian (co-manager).