Nyheter 19 oktober 2021

Viva Sounds är tillbaka

Musikkonferensen och klubbfestivalen Viva Sounds arrangeras på nytt i Göteborg efter förra årets uppehåll. Den 3-4 december blir det konserter med totalt 30 artister, samt seminarier med såväl nationella som internationella gäster.

Det är fjärde gången som Westside Music Sweden arrangerar Viva Sounds, den här gången med totalt sju scener mellan Pustervik på Järntorget och Musiken Hus vid Stigbergstorget i Göteborg. 30 artister kommer att uppträda, varav fyra har presenterats: El Perro Del Mar, Kristofer Åström, Lisa Wanloo och Sunhill.

Under lördagen hålls indiekonferens med handplockade nationella och internationella gäster, allt från skivbolag och agenter till festivaler och management.

Mer info: https://vivasounds.se

Christel Valsinger