Nyheter 12 oktober 2021

Ed Sheeran i Stockholm

Det var svårt att missa att Stockholm i förra veckan hade besök av en av popmusikens fixstjärnor. Ed Sheeran dök upp lite överallt.

Ed Sheeran var i Stockholm i tre dagar för nordisk promotion inför albumsläppet av Equals den 29 oktober.

Schemat var laddat under det största PR-besöket efter pandemins utbrott. Sheeran medverkade i såväl Skavlan som Idol (två låtar och ”meet and greet” med de tävlande), han gjorde ett 20-tal intervjuer med nordisk media och hann dessutom personligen leverera biljetter till fans som skulle gå på det storslagna showcaset på Grand Hotel i Stockholm i torsdags kväll. En show som gjordes i samarbete med Spotify It’s Hits. Närmare 500 gäster kunde njuta av engelsmannen under 45 minuter.

Den 29 oktober kommer alltså albumet Equals och den 10 och 11 augusti 2022 är Ed tillbaka i Sverige för två konserter på Ullevi i Göteborg.

Lars Nylin