Nyheter 11 oktober 2021

Dags att ansöka till The Cloud Sessions

The Cloud Sessions erbjuder artister, producenter och låtskrivare från Sverige och USA att mötas online för att skapa musik och få nya kontakter. Den 8-22 november är det dags för den tredje upplagan och nytt för i år att är flera industriexperter deltar och bidrar med rådgivning.

The Cloud Sessions arrangeras av Today Is Vintage i samarbete med Export Music Sweden, Sveriges generalkonsulat i New York och Sveriges ambassad i Washington D.C. Arrangemanget startades under pandemin för att främja kulturutbyten mellan svenska och amerikanska musiker.

Genom åren har projektet kurerat sessions mellan artister med över 100 miljoner streams och artister som ännu inte har debuterat. Projektet har lett till flera skiv- och förlagsavtal samt placements för nya producenter.

The Cloud Sessions kureras av Rebin ‘Rebstar’ Shah och Famusa Bajo på Today Is Vintage och är öppet för alla genrer och talanger, nya och etablerade.

Ansökan görs på www.thecloudsessions.com senast den  22 oktober.

Christel Valsinger