Nyheter 5 oktober 2021

Ny upplaga av Sensus Writes

Den 3 – 5 december anordnar Sensus för andra året i rad låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Ledare för campet är är producenterna och låtskrivarna Selen Özan och Fredrik Sonefors och ansökan är öppen till och med den 11 oktober.

Selen Özan och Fredrik Sonefors har bland annat gjort musik för Melodifestivalen, Miriam Bryant, Veronica Maggio och Norlie KKV. Under campet Sensus Writes kommer de att verka som kreativt bollplank och stötta deltagarna i skapandet.

Tolv personer kommer att få skriva i mindre grupper på leads från skivbolag och A&R:s under tre dagar i studiomiljö. Utöver låtskrivandet fylls  dagarna även av inspirerande föreläsningar i branschkunskap, låtskrivande och workshops.

– Vi vill ge deltagarna en genuin inblick i hur professionella låtskrivarteam kan arbeta, samt ge dem en unik möjlighet att knyta meningsfulla kontakter med andra deltagare men också med musikbranschen. Vi har skapat ett oberoende låtskrivarcamp där musik, utveckling och kunskapsutbyte är i fokus. Sensus Writes riktar sig till musikskapare som vill ha en framtid inom musikproduktion och låtskrivande, säger Yvonne Dahlbom, verksamhetsutvecklare på Sensus studieförbund som arbetat med att ta fram Sensus Writes. 

Mer information och ansökningsformulär finns här.

Christel Valsinger