2 oktober 2021

Sverigetopplistan: ”Stay” står upp

The Kid Laroi och Justin Bieber står upp för attacken från Ed Sheeran. Stay [Sony/Universal] är kvar i topp före två gånger Sheeran hotar dubbelt. Miss Li tar över albumtoppen med nya Underbart i all misär [Pistol Packin’/Sony].

Ed Sheeran  Shivers [Atlantic/Warner] är kvar som nummer 3. Bad Habits är fortsatt tvåa.

Victor Leksell i Eld & lågor [Sony/Sony], har listans starkaste svenska placering som nummer 5, ned en placering när Ckay klättrar vidare från 7 till 4 med Love Nwantiti [Chocolate City/Warner]. En annan stabil klättrare på senare tid, Glass AnimalsHeat Waves [Polydor/Universal], tappar däremot från 6 till 8.

Topp 20 har tre nyheter: Einar och Adaam går in som 7 med Topp [Grind Gang Music], 1 Cuz som 9 med Caravaggio [Asylum/Warner] och den udda kombinationen Coldplay/BTS som 19 med My Universe [Parlophone/Warner].

Bäst placerade nya spår med albumettan Miss Li är Tidsmaskin som nummer 36.

Miss Li toppar även listan för fysisk försäljning. Etta på vinyllistan är Benjamin Ingrosso med En gång i tiden [Record Company Ten].

Heatseeker toppas av Mokke som går från 8 till 1 på ”bubblarlistan” med Feelar [Grecords].

Lars Nylin

www.sverigetopplistan.se