23 september 2021

Unn Rudolfsson till Jubel

Artistbyrån Jubel satsar mot post-restriktioner med nya koncept. Som en del av detta har Unn Rudolfsson anställt som Projekt & Production Manager.

”Efter en tid av snabba omställningar och en digital vardag är det äntligen dags att blicka mot nya tider. Artistbyrån Jubel ser ljust på vad som komma skall och satsar nu mer än någonsin på livescener. Med flertalet nya koncept och vidareutveckling av befintliga, däribland Låt Live Leva och Woodland, bygger bolaget nu för en avslutning på året och ett än bättre 2022″ skriver Jubel i ett pressmeddelande.

Bland nyheterna finns Unn Rudolfsson, som tillträder i rollen som Project & Production Manager på byråns liveavdelning.

Unn Rudolfsson kommer närmast från Blixten & Co och som Project & Production Manager på Jubel kommer hon bland annat arbeta aktivt med att påbörja arbetet att ställa om till gröna konserter, turnéer och koncept. Hon kommer att ingå i ett team bestående av Jessica Belenius, Project & Production Manager, Martin Rosell, agent, Markus Persson, sales, Vincent Bell, Digital Manager, Annie Mellström, Festival & Event Manager, Nora Bellil, Byråchef och Erik Ohlsson, agent & VD.

– Det känns grymt kul att bli en del av live-teamet på Jubel. Det är ett riktigt kreativt och nytänkande gäng och jag ser fram emot att tillsammans göra massa roliga gig och projekt. Att få driva arbetet mot grönare evenemang är något jag verkligen brinner för och som framförallt är en viktig utveckling i hela branschen, säger Unn Rudolfsson.

– I mars 2020 bestämde jag mig för att fokusera på två saker genom pandemin; 1. våra artister och 2. vår personal. Jag är så sjukt glad att vi lyckats behålla teamet och att vi nu dessutom kan växa. Vi har lärt oss oerhört mycket, bland annat genom att ha producerat 16 festivaler och ca 200 konserter under tider då större delen av branschen stod stilla. Dessa kunskaper bär vi med oss nu när allt öppnar upp men inget är som förr. För utvecklingen går ju sällan bakåt. Vi kommer inom kort lansera fler nya koncept och fortsätter rekrytera nya medarbetare till kontoret på Jarlaplan. 2022 blir kul!, fortsätter Erik Ohlsson.

Lars Nylin