17 augusti 2021

Amanda Söderberg ny på Komet Agency

Amanda Söderberg är nyanställd bokningsagent på bolaget Komet Agency. Hon kommer närmast från skivbolaget Gaphals och har en bakgrund som klubbarrangör i hemstaden Örebro.

– Jag är jätteglad att få ha med Amanda på vår resa på Komet. Känner igen mig jättemycket i henne och tror verkligen vi har fått en fantastisk råvara vi ska utveckla till Sveriges bästa agent. Trots fortsatt skakiga tider känns det också enormt stort att kunna blicka framåt, säger Victor Schvarcz, VD & Agent Komet Agency i ett pressmeddelande.

Komet Agency grundades av av Victor Schvarcz 2017 och jobbar med bland annat Good Harvest, LOK, Popsicle, Andreas Mattsson, John Lindberg Trio, Asta Kask och Trummor & Orgel.

Agenturen ligger också bakom festivalen Almost a Festival i Uppsala, som äger rum den 18-21augusti med akter som Deportees, Frida Hyvönen och Albin Lee Meldau.

– Det känns superkul att äntligen vara tillbaka inom live-scenen igen. Jag ser fram emot att få växa inom bolaget men även att få jobba med en Örebroare igen, Victor och jag började ju på samma ställe. Allmänt peppigt – helt enkelt, säger Amanda Söderberg.

Christel Valsinger