16 augusti 2021

DJ Pain 1 till Today Is Vintage

Today Is Vintage har skrivit managementavtal med den amerikanska platinasäljande producenten DJ Pain 1, aktuell med singeln ”Switch it Up” med Pooh Shiesty och G Herbo. DJ Pain 1 har även producerat för bl a Lil Baby, Rae Sremmurd, Ludacris, Polo G, Nas, Rick Ross och Public Enemy.

Pain 1:s katalog talar för sig själv. Vi har samarbetat i olika omfattningar i över ett decennium och med hans nya framgångar är jag stolt att välkomna honom till Today Is Vintage, säger Rebin ‘Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– We’re hitting the ground running. I’m excited to see what our synergy is going to create. I’ve worked with Today Is Vintage for years as a collaborator and now it’s time to take that partnership to a higher level, säger DJ Pain 1.

Christel Valsinger