10 augusti 2021

Nytt i Allsångenprogrammet

Det har blivit klart med fler gäster till de avslutande direktsändningarna av sommarens Allsång på Skansen men också för Allsångsscenen är din. Första nyheterna syns i kväll tisdag.

Tisdag 10 augusti kl 20.00

I tisdagens Allsång på Skansen gör sångerskan och komikern Maria Möller ett shownummer tillsammans med programledaren Sanna Nielsen. Och Bobbysocks – Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh – är tisdagens Allsångsgäster. Redan tidigare klara gäster är Smith & Thell, Daniela Rathana, Benjamin Ingrosso samt Nisse Landgren, Viktoria Tolstoy och Ida Sand.

Tisdag 10 augusti kl 21.00

När Allsångsscenen är din drar igång på tisdag 10 augusti kl 21.00 gör Benjamin Ingrosso en konsert tillsammans med sina inbjudna gäster Tommy Körberg, Cherrie och Sara Zacharias.

Tisdag 17 augusti kl 20.00

Sommaren sista Allsång på Skansen har fått ytterligare en medverkande. Till de tidigare presenterade artisterna Peter Jöback, Timbuktu, Maja Francis och Chris Kläfford tillkommer nu mezzosopranen Emma Sventelius.

Lars Nylin

Foto SVT