6 juli 2021

Jens Hult i avtal med Universal Music Publishing

Universal Music Publishing har skrivit avtal med artisten och låtskrivaren Jens Hult. Just nu är han aktuell med låten Låt oss dansa i natt, tillsammans med Lisa Howard.

Jens Hult gjorde sig ett namn som deltagare i Idol 2013, där han slutade fyra. Sedan dess har han släppt en rad singlar och ep:s, samt debutalbumet Tiden före mig som kom 2017.

– Efter att ha jobbat ihop under året som gått och verkligen ha lärt känna varandra så kändes det helt rätt att inleda ett mer formellt samarbete. Jens är en av landets absolut vassaste textförfattare och låtskrivare, så det känns fantastiskt att kunna välkomna honom till Universal Music Publishing. Vi tackar för förtroendet, och ser fram emot massa ny musik från Jens under hösten, säger Anton Ericson, Senior A&R manager på Universal Music Publishing Scandinavia.

– Det känns som att komma hem, som att alla stjärnor stod i linje och ledde mig in till en kreativ plats där effektivitet möter passion. Jag kan inte vara lyckligare över att ha kommit till Universal med Anton som krok in i branschens hav, säger Jens Hult.

Christel Valsinger