22 juni 2021

Future Echoes fyller på talarlistan

Showcasefestivalen Future Echoes i Norrköping har lagt till ytterligare tre talare till höstens konferens. Anna Kornelia Åberg/BLNK Music, Ida-Lee Brandel/music supervisor och Henca Maduro, som driver New Skool Rules i Nederländerna kommer till konferensen den 17-18 september.

Henca Maduro har beskrivits som den mest inflytelserika personen inom urban-scenen i Europa, skriver Future Echoes i sitt pressmeddelande. Hennes showcasefestival New Skool Rules är Europas största för urban musik och samlar delegater från 27 länder.

Anna Kornelia Åberg är bekant för många inom svensk musikbransch. Hon driver det framgångsrik musikbolaget BLNK Music, vars låtskrivare har skapat världshits som Paris med The Chainmokers, The Ocean med Mike Perry & SHY Martin, Sexual med NEIKED Ft. Dyo och First Time med Kygo ft. Ellie Goulding. Anna Kornelia Åberg sitter också i styrelsen för YH-utbildningen Musikmakarna.

Ida-Lee Brandel har jobbat på flera olika positioner inom musikindustrin, bland annat Musikförläggarna, FST och Campus Nyköping. Hennes intresse för film och musik har lett till att hon jobbar som frilansande music supervisor hos Frid och Frid där hon jobbat med musiken till TV-serier och filmprojekt.

Future Echoes konferens kommer hållas på Elite Grand Hotel i Norrköping den 17-18 september.

Alla hittills bokade talare hittar du här.

Christel Valsinger