Förlag 31 maj 2021

Julia & Anton till The Very Good Music Publishing

Låtskrivarduon Julia & Anton har ingått förlagsavtal med The Very Good Music Publishing. Just nu är de aktuella med Tiestos  världshit The Business som passerat 450 miljoner streams på Spotify och varit topp 10 i England i 16 veckor i sträck. 

– Det känns givetvis helt fantastiskt att fördjupa detta samarbete med Anton & Julia, säger Dan Karlström, VP, A&R och partner.

– Vi har redan arbetat tillsammans under flera år, först under min tid hos Warner Chappell och sedermera på The Very Good, som management. Eftersom de tagit sitt låtskrivande till nästa nivå, tar vi även samarbetet till nästa nivå.

Anton Rundberg och Julia Karlsson har tidigare skrivit stora hits som bland annat Runaway (U & I) åt Galantis, On My Way åt Alan Walker & Sabrina Carpenter och Party For One med Carly Rae Jepsen. De har också tidigare vunnit Denniz Pop Awards som Årets Rookie låtskrivare/producent.

– Efter att ha arbetat sex år tillsammans känns detta som det mest naturliga steget i vår relation med Julia & Anton. Vi är otroligt peppade för framtiden, säger Jakob Emtestam, grundare och VD.

The Very Good inledde nyligen ett globalt samarbete gällande förlagskatalogen med Sony Music Publishing. Läs mer om det här.

Från vänster: Jakob Emtestam, Julia Karlsson, Anton Rundberg och Dan Karlström.
Foto: Manne Björkman / The Very Good

Christel Valsinger