18 maj 2021

Robyn och Nick Cave till Way Out West 2022

Årets Way Out West är inställt, men idag släpper arrangören Luger de första bokade akterna för 2022 års festival. Bland dem finns Robyn, Nick Cave & The Bad Seeds, First Aid Kit, Bikini Kill, Burna Boy och Girl in Red.

Festivalsommaren 2021 är inställd. Istället får vi blicka mot sommaren 2022 och idag presenterar Way Out West de första 18 akterna som då ska inta Slottskogen med flera platser i Göteborg den 11-13 augusti.

Biljetterna till släpps 25 maj klockan 10 via festivalens hemsida. Eftersom biljetter till årets inställda festival gäller även nästa år, släpps färre biljetter till 2022.

– Det känns grymt att kunna gå ut starkt och presentera ett gäng riktigt bra artister så här tidigt. Det gäller att vara snabb och inte snooza här, vi förväntar oss ett jättetryck på biljetter, säger Way Out West-grundaren Ola Broquist i ett pressmeddelande.

Här är artisterna svär klara för Way Out West 2022:

Robyn
Nick Cave & The Bad Seeds [AUS]
First Aid Kit
Burna Boy [NGA]
Yung Lean
Girl in Red [NO]
Michael Kiwanuka [UK]
Caribou [US]
Fred again.. [UK]
Romy [UK]
Princess Nokia [US]
Pa Salieu [UK]
Bikini Kill [US]
beabadoobee [UK]
Kite
Jayda G [CAN]
Arab Strap [SCO]
Q [US]
Christel Valsinger