11 maj 2021

LIAMOO till GIANT/Warner Music

LIAMOO har skrivit artistavtal med GIANT/Warner Music. Inom kort släpps ny musik. 

Liam Cacatian Thomassen, 23 år, mer känd som LIAMOO, vann svenska folkets hjärtan 2016 när han vann svenska Idol. Sedan dess har han bland annat hunnit vara med i Melodifestivalen två gånger, släppt en EP och haft stora framgångar på radio.

”Jag är så glad att kunna meddela att jag nu har skrivit kontrakt med GIANT/Warner Music. Det känns som ett fantastiskt nästa steg som öppnat många nya dörrar för mig. Jag har hittat ett grymt team och jag längtar verkligen till att folket där ute får ta del av det vi jobbat på under året” säger Liam i ett pressmeddelande.

– Jag har följt Liams karriär ända sedan tiden före hans medverkan och vinsten i Idol 2016 och har alltid varit imponerad av hans röst och känsla. Därför är det extra spännande att nu få jobba ihop och hjälpa honom ta nästa steg i sin karriär och fortsätta utvecklas som artist, säger Robert Skowronski, A&R Director GIANT/Warner Music.

Redan i vår släpps ny musik och i höst väntar en EP.

Lars Nylin

Bilden fr v: Robert Skowronski (A&R Director GIANT/Warner Music), LIAMOO, Caroline Lundgren (Product Manager GIANT/Warner Music)