1 mars 2021

Sony Music Publishing kontrakterar Zara Larsson

Sony Music Publishing har skrivit ett exklusivt förlagsavtal med Zara Larsson. Zara är just nu aktuell med kommande albumet Poster Girl och en onlinekonsert på sin Youtube-sida på Internationella kvinnodagen. 

– Vi är oerhört stolta över att få jobba med Zara och att få välkomna henne till Sony Music Publishing-familjen. Zara är en artist i världsklass och en artist som också står för något, hon har något att säga. Ola Håkansson och teamet på Ten har tillsammans med Epic & Sony Music gjort ett fantastiskt jobb med att bygga hennes karriär till global stjärnstatus, och vi ser väldigt mycket fram mot att vara en del av teamet och att få ta Zara till nya höjder, säger Johnny Tennander, VD Sony Music Publishing Scandinavia.

– Jag är så peppad på att få börja jobba med Johnny, Katie och alla på Sony Music Publishing. De har ett fantastiskt team och en fantastisk roster och det ska bli så kul att få vara en del av det, säger Zara Larsson.

Zara Larsson stod för ett världsgenombrott 2015 med singeln Lush Life som följdes av globala hitsinglar som Never Forget You, Symphony, Ain’t My Fault och debutalbumet So Good år 2017. Hon har hittills vunnit fyra MTV EMA Awards, fyra Grammisar och åtta Rockbjörnar.

Just nu är hon aktuell med singlarna Talk About Love och Look What You’ve Done. På fredag, den 5/3, släpps hennes andra album Poster Girl och den 8 mars, Internationella Kvinnodagen, ger hon en exklusiv onlinekonsert på sin Youtube-sida.

Christel Valsinger
Bilden: Zara Larsson och Johnny Tennander.