20 februari 2021

Sverigetopplistan: Miriam Bryant och Victor Leksell toppar igen

Sverigetopplistan och Spotifyditon har en ny etta i Miriam Bryant och Victor Leksell i Tystnar i luren. Leksell är samtidigt fortsatt albumetta med Fånga mig när jag faller [Columbia/Sony].

För Miriam Bryant innebär detta tredje ettan i karriären, senast med Words år 2017. Victor Leksell har haft en etta tidigare, en rejält ting sådan, Svag toppade listan 13 veckor under 2020.

Succén för Tystnar i luren innebär också ännu en hit för Elias Kapari. Nyköpingsexporten Kapari har som producent och låtskrivare på sistone varit inblandad i bl a denna, Newkids Starkare och Miriam Bryant och Yasin i Ge upp igen, nyligen listetta.

Förra veckans etta Hov1 tappar bara en placering till 2 med Barn av vår tid [EMI/Universal]. Einar gick förra veckan in som stark tvåa med Sätter dom på plats [Einar], den faller nu till 6.

Master K.G tar Jerusalema [Open Mic/Warner] från 17 till 7 och nu 5. En annan klättrare på sistone, The Weeknd i Save Your Tears [Republic/Sony], stannar däremot tillfälligt på plats 9.

Veckans andra starka nyhet är Lil Tjay och Black på plats 14 med Calling My Phone [Columbia/Sony].

Heatseeker toppas av Rita Oro, David Guetta och Imambeke med Big [Atlantic/Sony].

På albumlistorna gör Jakob Hellman ännu ett avtryck när återutgivningen av …och stora havet…[Parlophone/Warner] toppar listorna för vinyl och fysisk försäljning.

Alla fakta på www. sverigetopplistan.se

Lars Nylin