Förlag 14 januari 2021

Jakob Redtzer förlänger samarbetet med Baggpipe Studios

Stockholmsbaserade låtskrivaren och producenten Jakob Redtzer har förlängt sitt förlags- och managementavtal med Baggpipe Studios. 

Jakob Redtzer skrev kontrakt med Baggpipe efter sin utbildning på Dreamhill Music Academy 2016. Just nu är han aktuell med Felix Sandman & Astrid S singel Relations som är femma på Spotify i Norge och klättrar på listorna även här på hemmaplan. Utöver det har han låtar på väg ut med artister som Deepend, Thomas Gold, NEIMY och Lillasyster, som deltar i Melodifestivalens första deltävling. Han kommer även släppa mer musik under sitt artistprojekt Reboost inom kort.

– Jag tror på en kontinuitet i arbetet och det är det som tagit mig hit idag. Så ett fortsatt samarbete med Baggpipe känns naturligt och riktigt kul, säger Jakob Redtzer i ett pressmeddelande.

– Jakobs musikaliska talang och sätt att skapa är unikt på många olika sätt. Hans entreprenörskap och mindset är en tillgång för hela huset. Vi är jättepeppade på att få fortsätta följa hans framgång och arbeta vidare tillsammans, säger Alvora Larsdotter, VD på Baggpipe Studios.

– Jakob är en sjukt driven person, en nyskapande och spännande producent och ljudnörd som jag verkligen ser fram emot att fortsätta samarbeta med framöver”, säger Jonna Lohi Peltola, Senior A&R / Creative Manager på Baggpipe.

Christel Valsinger

Från vänster: Johanna Ekholm (Coordinator / A&R Assistant), Jakob Redtzer, Jonna Lohi Peltola (Senior A&R / Creative Manager), Alvora Larsdotter (CEO, Co-founder).