11 januari 2021

Melodifestivalen: Pernilla Wahlgren (också) programledare

Efter en miss från Melodifestivalen står det nu klart att även Pernilla Wahlgren leder den fjärde deltävlingen tillsammans med Per Andersson och Christer Björkman.

När övriga programledare presenterades i förra veckan fanns Pernilla Wahlgrens namn inte med. Men nu är det klart att även Wahlgren kommer vara med och leda Melodifestivalen 2021. Arrangörerna hade missat få med henne.

– Melodifestivalen är ju liksom, dels har det betytt så otroligt mycket för mig, det var där jag slog igenom så jag har den att tacka för jättemycket i min karriär. Jag brukar skämta och säga att det är min enda hit, säger hon i Morgonstudion.

Oscar Zia, Lena Philipsson, Måns Zelmerlöw, Anis Don Demina, Shima Niavarani, Per Andersson, Shirley Clamp och Jason ”Timbuktu” Diakité kommer också att flankera Christer Björkman i årets sex program.

Lars Nylin