7 december 2020

ALEX KVARNESTIG TILL ULTRA MUSIC STOCKHOLM

Ultra Music Nordic i Stockholm har anställt Alex Kvarnestig som Marknadsansvarig för Norden.

– I stark konkurrens föll vårt val på Alex som nu blir min kollega och sidekick. Han besitter många talanger, som i kombination med våra nya studios i Stockholm kommer att stärka vår närvaro i Norden. Vi har många spännande releaser framöver att jobba med. Och glädjande nog, många som redan kommit till i våra studios, säger Michel Petré, managing director på Ultra Music Nordic.

Alex Kvarnestig summerar sig själv: ”En glad och energifylld 26-åring med både en och tre strängar extra på sin lyra. Jag är musiker, producent och låtskrivare, vilket har resulterat i ett gott öra för musik vilket jag har stor användning för i min roll här på Ultra.

Han fortsätter till MI:

– Jag väldigt glad över att få göra detta tillsammans med min goda kollega Michel här i Norden och med vårt team i övriga världen. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i alla kommande spännande uppdrag.

Vem är du rent privat?

– De timmar som blir över klämmer jag ibland in stuntjobb på MC i serier som Jordskott, Dystopia, Royals, då jag är stuntman på sidan av. Ja, precis, knäpp kombo! Favoritmat: En saftig burgare. Favoritsyssla: Ha roligt!

Lars Nylin