26 oktober 2020

by:Larm flyttas till hösten 2021

Showcasefestivalen och musikkonferensen by:Larm i Oslo flyttar fram 2021 års upplaga till hösten, på grund av den rådande pandemin. Nya datum är 30 september – 2 oktober.

”2021 närmar sig och vi såg fram emot den tjugofjärde vintern med by:Larm i kalendern. En central mötesplats för den nordiska musikindustrin”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Vi såg verkligen fram emot en festivalhelg fylld av musik och nätverkande för en bransch i kris. Men trots det, förstod vi att det skulle vara omöjligt att hålla by:Larm i mars utan att behöva kompromissa med kärnan för vad festivalen bör vara: en mötesplats för musikalisk glädje och kunskap.”

Nästa års by:Larm skulle ha ägt rum den 4-6 mars 2021. Nya datum är istället den 30 september-2 oktober.

Christel Valsinger 

Foto: Safario av Agri Soltan, 2019.