Förlag 5 oktober 2020

Svenska låtskrivare albumtvåa i USA

Svenska låtskrivare från Ekko Music Rights och Universal Music Publishing har just nu framgångar i USA. Med gruppen SuperM och deras debutalbum “Super One” har de gått in som tvåa på Billboards albumlista.

Moonshine (Jonatan Gusmark & Ludvig Evers) har co-skrivit/producerat singlarna One och Tiger Inside  (den senare tillsammans med Alexander Karlsson) samt albumspåren Monster och Infinity. Göteborgsproducenten och låtskrivaren Carlyle Fernandes har co-skrivit/producerat albumspåret So Long, vilket är hans första amerikanska listframgång.

EKKO Music Rights engelska låtskrivare Bobii Lewis samt danska låtskrivarduo Jay & Rudy har också bidragit på Super One.

Även Universal Music Publishings upphovsperson Calle Lehmann har varit med och skrivit till albumet. Han är en av låtskrivarna och producenterna bakom låten Together At Home på albumet.

Christel Valsinger