8 september 2020

Icons Creating Evil Art i samarbete med Love Street Music

Skivbolaget Icons Creating Evil Art har ingått samarbete med PR-bolaget Love Street Music. Samarbetet gäller promotion i Norden.

Love Street Music är baserat i Oslo och jobbar med PR, promotion och events i Norge och Sverige. Icons Creating Evil Art (ICEA) huserar bland annat artisterna/grupperna Nicky William, Summer Heart och Flora Cash.

– Efter bytet av distributör till INgrooves tidigare i sommar så fortsätter Icons Creating Evil Art att bygga organisationen och det allra närmaste nätverket. Genom att knyta ett fast samarbete med Sebastian Smedberg från Love Street Music kring promotion i Norden till vårt redan existerande nätverk av internationella PR team, så har vi en mycket stark plattform för att bli en label som fortsätter våga satsa på utvecklingen och spridandet av nya artister som vågar sticka ut, säger Carl-Marcus Gidlöf från ICEA.

Sebastian Smedberg från Love Street Music:

– Vår PR-avdelning har det senaste året fungerat otroligt bra och vi ser fram emot att fortsätta utveckla den med flera spännande samarbeten. Vårat huvudkontor är i nuläget baserat i Oslo, men vi har som ambition att utöka och öppna en avdelning även i Stockholm. Icons Creating Evil Art är ett av Sveriges mest intressanta skivbolag just nu, och vi glädjer oss otroligt mycket till att få vara med och jobba tätt med deras artister framöver.

Christel Valsinger