15 juni 2020

Victor Leksell släpper inte täten

Victor Leksell är kvar i topp av Sverigetopplistan med Svag [Columbia/Sony] som nu passerat 60 miljoner på Spotify. Yasin har 5 av topp 20 och toppar fortsatt albumlistan med 98.01.11 [Madeniggamusic/Amuse].

The Weeknd är kvar som 2 på singellistan med Blinding Lights [Republic/Universal], en låt som nu är en miljardstreamare på Spotify. DaBaby med Roddy Rich i Rockstar [Interscope/Universal] är tillbaka på pallen som 3.

Miss Li klättrar ett steg till 4 med Komplicerad [Pistol Packin/Sony], den har som bästa legat på plats 3 och utmanar nu efter 15 veckor den placeringen.

Två intressanta klättrare förra veckan faller båda tillbaka. Lady Gaga & Ariana Grande från 8 till 15 med Rain On Me [Interscope/Universal]. Kygo & One Republic 12 med Lose från 12 till 16 Somebody [Kygo/Sony].

Veckans nyhet är Jireel med Den sommaren feat. Miriam Bryant [NIVY/Universal] som 20. Jireel går även in som ny 5 på albumlistan med Sex känslor. Miriam Bryant själv går från 26 till 21 på singellistan med Passa dig [Warner/Warner].

Heatseeker har en ny etta i form av norska El Papi med Midsommarnatt [El Papi/Universal].

Lena Philipsson går som 6 på albumlistan med Maria Magdalena [Playground Music] och toppar listan för fysisk försäljning. Etta på vinyllistan är en återutgivning av The Soundtrack of Our Lives Origin Vol1 [Music on Vinyl/Bertus].

Alla övriga listfakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin