27 februari 2020

Yung Lean i Europa och Nordamerika

Young Lean har släppt en ny låt och video. Det är också officiellt att det strax blir datum i såväl Europa som Nordamerika.  

Yung Lean följer upp förra årets fristående singel Blue Plastic med en ny låt och video, producerad av Whitearmor, inspelad våren 2019 i Namouche Studios i Lissabon. Boylife in EU summerar enligt ett pressmeddelande Yung Leans tillvaro de senaste åren.

Släppet av Boylife in EU sammanfaller med att Yung Lean annonserar en mindre turné bestående av sju exklusiva spelningar i Europa innan han åker över Atlanten för att uppträda i New York, Toronto och Los Angeles med start 12 maj.

Kommande turnédatum:

27/3 – Stockholm (Fållan)
30/3 – London
31/3 – Paris
1/4 – Amsterdam
2/4 – Berlin
4/4 – Warsawa
12/5 – New York
14/5 – Toronto
15/5 – Los Angeles

Lars Nylin