4 februari 2020

Anna Charlotta Gunnarson leder Manifestgalan

Musikjournalisten, programledaren och musikern Anna Charlotta Gunnarson är konferencier när det är dags för Manifestgalan den 14 februari. 

Anna Charlotta Gunnarson är journalisten bakom radio- och tv-serien Pop och politik, musikskribent i SvD och författare till två hyllade fackböcker om den glömda pophistorien. Hon har varit juryordförande för Swedish Music Hall of Fame, sitter i styrelsen för Svenskt Rockarkiv och driver indiebandet 500 mil med MI-medarbetaren Christel Valsinger.

Manifestgalan arrangeras av SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) för att uppmärksamma och premiera artister som är kontrakterade till oberoende skivbolag. Galan äger rum på Nalen i Stockholm den 14 februari. Alla nominerade hittar du här.

Lars Nylin

Foto: David Silva