8 januari 2020

Summerburst firar tio år – satsar på Göteborg

Summerburst firar tio år i sommar och gör det med sin största upplaga någonsin i Göteborg den 5-6 juni. Stockholmsupplagan återkommer 2021.

Summerburst satsar på Göteborg vid tioårsjubileet den 5-6 juni. Där återkommer alla de scener och musikgenrer, som funnits med under festivalens historia. Mainstage kommer som vanligt att stå för de största akterna. På den intima scenen Garden Stage spelar för Summerburst-publiken välkända artister som de sett tidigare och som toppar listorna. På scenen Love Affair riggas för Disco/Techno-fest och scenen Orion Area gör comeback med Hardstyle-artister.

– Det går inte att beskriva hur peppade vi är på vårt 10-årsjubileum! Nu vill vi verkligen hylla festen och EDM-musiken som genre! Med alla fyra scener på plats och extra mycket konfetti kommer det bli det största vi har gjort någonsin och vi ser oerhört mycket fram emot att presentera vår line up, säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst i ett pressmeddelande.

Christel Valsinger