3 januari 2020

Yasin första etta 2020

Med jullåtarna borta får Sverigetopplistan ett nygammalt utseende. Åter i topp av singellistan är Yasin med XO [Madeniggamusic] ihop med Dree Low och Handen under Mona Lisas kjol [Madeniggamusic] är etta på albumlistan. En annan dominant är Harry Styles som toppar två listor.

Yasin och Dree Low återvänder till pallen från plats 3. Tones And I återkommer till plats 2 från senast 18 med Dance Monkey [Bad Baatch/Elektra/Warner] medan Miss Li är tillbaka som 3 med Lev nu dö sen [Pistolpackin/Sony] från 21 på sista listan 2019.

Vcekans klättrar är även det Yasin, som går från 68 till 5 med Pt 1 [Madeniggamusic]. Även veckans nykomling heter Yasin med Not For Sale som 9. Yasin har fyra låtar på topp 11.

Föga överraskande toppar alltså Yasin stora albumlistan. Även Harry Styles märks. Han toppar vinyllistan med Fine Line [Columbia/Sony] och Falling är etta på Heatseeker.

En annan albumtitel som märks är Så mycket bättre – säsong 10 [Playground] som toppar såväl samlingslistan som den för total fysisk försäljning.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin