11 december 2019

Karolina Moberg ny kommunikationschef Live Nation

Nu är det klart att Karolina Moberg blir ny marknads- och kommunikationschef för Live Nation Sverige, med start 6 mars. Karolina kommer från en roll som Nordisk PR- och kommunikationschef på Viacom.

Karolina Moberg har dom senaste åren lett kommunikationsteamet för MTV, Comedy Central, Nickelodeon och Paramount Network på nordisk nivå på Viacom och hon har samtidigt verkat som kursansvarig inom marknadskommunikation på Berghs School of Communication.Live Nation tar hon även plats i den svenska ledningsgruppen.

– Vi är oerhört glada att få Karolina till oss på Live Nation. Hennes bakgrund och stora erfarenhet av kommunikationsbranschen är en perfekt match för att bygga en ännu mer modern och framåtlutad kommunikationsavdelning. Vi sitter på världens bästa produkt – liveupplevelsen – detta ska ännu fler få ta del av ännu mer, säger Carl Pernow, VD, Live Nation Sverige.

– Det här är ett drömjobb för mig. Jag har haft möjligheten att jobba med populärkultur, underhållning och att skapa engagemang hos publik och fans under en stor del av mitt yrkesliv. Nu ser jag fram emot att få ännu fler fans att ta del av grymma liveupplevelser och komma ännu närmare våra målgrupper, säger Karolina Moberg.

Lars Nylin