9 december 2019

Myra Granberg och Moonica Mac till Blixten & Co

Blixten & Co har skrivit avtal med artisterna Myra Granberg och Moonica Mac. Båda får nu chansen att visa upp sig som öppningsakter under Miss Lis vårturné, som besöker 20 städer runt om i Sverige.

– Det känns så otroligt bra att få äran att ha med sig Myra och Moonica! Jag älskar det dom gör och de kommer verkligen bidra till att kvällen blir nåt speciellt, säger Miss Li ett pressmeddelande.

Myra Granberg är låtskrivare och producent och hennes låt Tills mitt hjärta går under har lagt högt på svenska virallistan på Spotify med över tre miljoner streams. Under namnet MAJRO har Myra Granberg också släppt ett album och en ep på engelska.

Moonica Mac debuterade 2017 och är just nu aktuell med debutalbumet Stark & Sårbar som släpptes förra veckan.

– Känns som ett starkt goal i livet att bli tillfrågad om att hänga på Miss Lis vårturné. Hon är en av de mest musikaliska och varmaste artister som Sverige har att erbjuda, och det känns så otroligt bra att få spela upp mina nya låtar för hennes fina publik runt om hela Sverige, hälsar Myra Granberg.

– Jag har alltid tyckt att Miss Li verkar härlig och att nu få hänga med henne och hennes gäng ut på turné är ju såklart superkul! En kväll mixad av Moonica och Miss Li kommer antagligen ge publiken allt gott och magiskt som livemusik kan ge (och lite till) och visst är det väl liksom lite passande att två som delar hemstad, nu också får dela scen – oh yeah! säger Moonica Mac.

Miss Lis turné startar i Jönköping den 13 februari och avslutas i Umeå den 4 april. Myra Granberg och Monica Mac alternerar som öppningsakt.

Christel Valsinger