26 november 2019

Myra Granberg till Sony Music

Sony Music har skrivit avtal med artisten, låtskrivaren och producenten Myra Granberg. Den 27 december släpps singeln Äru min nu, som hon själv skrivit och producerat.

– Vi är otroligt glada och stolta att få välkomna Myra Granberg till Sony. Hon är en riktigt begåvning på allt från melodier och text till produktion. Hennes smarta och träffsäkra texter kommer att gå rakt in i hjärtat på många framöver, säger Naomi Wood, A&R på Sony Music i ett pressmeddelande.

Myra Granberg växte upp i Nybro, utanför Kalmar. 2015 släppte hon sin första singel Älska mig  som hon skrivit och producerat själv. Samma år blev hon antagen till låtskrivar- och producentutbildningen Musikmakarna och klev in i den svenska musikbranschen som producent och låtskrivare för andra artister. Efter en praktik som låtskrivar-adept i Los Angeles hos producenten Garibay, hamnade fokuset återigen på eget material och hennes artistvisioner tog ny fart. Tidigare i år släppte Myra singeln Tills mitt hjärta går under som gick in på tredje plats på Spotify Viral 50 i Sverige. Låten har redan spelats över tre miljoner gånger på Spotify.

Christel Valsinger