25 november 2019

Programmet klart för Viva Sounds

Den 6-7 december är det åter dags för festivalen och konferensen Viva Sounds i Göteborg. Konferensprogrammet är nu klart med gäster från 15 länder.

Det är tredje året i rad för festivalen och konferensen som produceras av den oberoende plattformen Westside Music Sweden (WMS). 30 konserter arrangeras på åtta scener under de två dagarna och likt föregående år arrangeras konferensdelen på Pustervik under lördagen. Nio panelsamtal och 100 speed meetings kommer att genomföras. I år har festivalen också en särskilt spotlight på Österrike. En österrikisk delegation och tre akter från landet kommer att delta i festivalen och konferensen. Möten för de som vill nätverka med delegationen kommer att erbjudas och banden Dives, Lea Santee och Parasol Caravan uppträder.

Bland de senast tillkomna gästerna för konferensen finns Johan Olsson, Warner Music, Stockholm, Christoph Storbeck, Linecheck Festival, Milano,Theresa Ziegler, The Gap Mag, Wien, Ben Malén, The Bank, Stockholm, Johanna Beckman, Under Bron/By:Larm, Stockholm och Dartsya Tharkovska, Music Export Ukraine, Kiev.

Samtliga konferensgäster finns att hitta här.

Christel Valsinger