4 november 2019

Två guldskivor till Anis Don Demina

Anis Don Demina har tilldelats guldskivor för sina två låtar Wasted och  Sucker For Love. Båda låtarna har streamat en god bit över guldgränsen fyra miljoner.

Anis Don Demina har på bara ett par år gjort sig ett namn inom den svenska house- och hiphopscenen. Sommaren 2018 släpptes han singel Wasted  som snabbt placerade sig på Sverigetopplistan (plats #33) och ett par månader därpå släppte han låten Sucker For Love. Idag har låtarna 7,8 miljoner respektive 5,3 miljoner streams.

– Drömmar som går i uppfyllelse, Wasted och Sucker For Love GULD. Tusen tack! säger Anis.

Anis släppte i våras sin debut-ep ANIS som bland annat rymmer låten För stora för den här stan (feat. Mapei).Just nu syns han i tv-rutan med sin senaste singel Postcard som han gjort tillsammans med  Eric Saade.

Christel Valsinger