22 oktober 2019

Platina till Arvingarna

Medlemmarna i Arvingarna har fått ta emot platinaskiva från Sony Music för singeln I Do som bandet tävlade med i Melodifestivalen 2019.

Arvingarna överraskades av sitt skivbolag efter att att de genomfört sin show I takt med tiden, som spelas för utsålda hus på Kajskjul 8 i Göteborg till 14 december.

I Do släpptes ursprungligen första mars i år och kom under tio veckor på Sverigetopplistan som bäst nummer sex. Den har snart streamats nio miljoner gånger på Spotify och är därmed bandets näst största succé där, efter Eloise som ligger på 20 miljoner.

På bilden: Mikael Karlsson, Nanne Grönvall, Casper Janebrink och Thomas ”Plec” Johansson. Dessutom Lasse Höglund och Filippa Jildefalk från Sony Music samt en av låtskrivarna till I DO, Mikael Karlsson.

Lars Nylin