24 september 2019

Urbanista i samarbete med Tim Bergling Foundation

Urbanista inleder ett samarbete med den ideella stiftelsen Tim Bergling Foundation i arbetet med att förebygga psykisk ohälsa och suicid. Samarbetet inleds med att Urbanista går in som huvudsponsor av hyllningskonserten Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness den 5 december.

Open to talk? Open to listen är ett samarbete mellan hörlursmärket Urbanista och Tim Bergling Foundation. Urbanista går in som huvudsponsor av konserten för att bidra i arbetet med att synliggöra mental ohälsa. Urbanista kommer även att skänka 10 procent av sin försäljning från hörlurarna Stockholm under oktober månad till stiftelsen. 

– Som tillverkare av hörlurar och högtalare betyder musik väldigt mycket för oss. Musik kan ha en positiv påverkan på människor. Som företag vill vi ta vårt ansvar och prata om mental hälsa för att uppmuntra även andra att våga göra detsamma. Samarbetet går hand i hand med vår värdegrund och det är med stolthet vi nu presenterar det, säger Anders Andréen, vd på Urbanista. 

– Tim Bergling Foundation arbetar förebyggande inom psykisk ohälsa och suicid och vi är glada att Urbanista stödjer oss i detta viktiga arbete, säger Klas Bergling, grundare av Tim Bergling Foundation. 

Christel Valsinger