24 september 2019

Applåd för Clap Your Hands AB

Johanna Boström Stone, Birgitta Haller, Malin Veronica och Mia Palmblad – alla branschbekanta i PR och management – startar nu artistagenturen Clap Your Hands AB.

Idén kom efter att de under drygt ett år delat lokaler och insåg fördelarna med att samarbeta. Clap Your Hands erbjuder strategisk och kreativ PR/kommunikation, varumärkesbyggande, projektledning och rådgivning inom främst musik, nöje, kultur och livsstil.

Alla fyra har många års erfarenhet från olika delar av musikbranschen. De har arbetat med PR, radiopluggning och internationell exploatering på skivbolag, med management, bokning och produktion på bokningsbolag och inom TV – sammanlagt har kvartetten varit verksamma i underhållningsindustrin i över 100 år! Under åren har de jobbat PR för artister som Albin Lee Meldau, Anna Ternheim, Backyard Babies, Caroline af Ugglas, Hammerfall, Isak Danielson, Jill Johnson, Scooter, Weeping Willows, Katie Melua och många fler.

-Varje artist är unik. Vi skräddarsyr alla våra uppdrag baserat på kundens önskemål och behov. Vi vill påstå att strategisk PR är det viktigaste verktyget för att bygga en artists profil och varumärke, säger Malin Veronica.

Under sensommaren har Clap Your Hands påbörjat PR-uppdrag för artister som Pixies, Love Fame Tragedy, Among Lynx, Paulo Mendonca, Blanco Brown och brittiska stjärnskottet Mille Turner. Och fler spännande uppdrag är på gång.

-Vi är sjukt taggade, så kul att äntligen få dra igång vårt bolag! Att anlita oss innebär att kunden får fyra starka och kreativa hjärnor som engagerar sig i de olika projekten. Den flexibiliteten är ytterligare en fördel, vi kan jobba en och en precis som tidigare men också sätta ihop det bästa teamet med flera av oss, fortsätter Johanna Boström Stone.

Clap Your Hands är baserade på Södermalm i Stockholm.

För mer info: www.clapyourhands.net

Lars Nylin